CECI
  • אודות המרכז
      אודות המרכז
    • דבר המייסד
    • צוות המרכז
    • ועד מנהל
    • פורום מומחים
    • שיתופי פעולה
    • עמיתי מחקר
    • חברי המרכז בארה”ב
    • מקורות מימון
    • רקע עלינו
    • הצהרת נגישות
  • העשייה שלנו
  • שער לידע
  • מן התקשורת
  • קולות קוראים
  • צרו קשר

הרשמה לניוזלטר

    נסיעת ראש הממשלה לקפריסין

    בית - EzGov - נסיעת ראש הממשלה לקפריסין

    החלטת הממשלה מאשרת את נסיעת ראש הממשלה לקפריסין, וממנה את השר משה בוגי יעלון לממלא מקום ראש הממשלה לצורך זימון וניהול ישיבות הממשלה בהיעדרו מהארץ, אם יהיה צורך בכך.

    מה הוחלט?

    א. הממשלה רושמת לפניה כי ראש הממשלה ייצא לקפריסין, לפגישה משותפת עם נשיא קפריסין ועם ראש ממשלת יוון, ביום 28.1.2016.

    ב. ראש הממשלה מביא לידיעת השרים כי בהתאם לסעיף 6 לחוק הממשלה, התשס"א-2001 ולסעיף 31 בתקנון לעבודת הממשלה, הוא ימנה את משה (בוגי) יעלון לממלא מקום יושב ראש ועדת השרים לענייני ביטחון לאומי בעת היעדרו מן הארץ ביום  28.1.2016.
    מ ח ל י ט י ם, בהתאם לסעיף 16 לחוק יסוד: הממשלה, לקבוע כי השר משה (בוגי) יעלון ימלא את מקום ראש הממשלה לצורך זימון וניהול ישיבות הממשלה בעת היעדרו מן הארץ, אם יהיה צורך בכך.
    ההחלטה התקבלה בהתאם לסעיף 19(א) בתקנון לעבודת הממשלה.

    החלטת הממשלה מאשרת את נסיעת ראש הממשלה לקפריסין, וממנה את השר משה בוגי יעלון לממלא מקום ראש הממשלה לצורך זימון וניהול ישיבות הממשלה בהיעדרו מהארץ, אם יהיה צורך בכך.

    תיאור ההחלטה

    תאריך פרסום:
    27/01/2016
    הממשלה ה-34
    מספר ההחלטה
    החלטה 1047
    מנהלתי
    • ת.ד. 39080 תל אביב, מיקוד 6139002
    • 03-6438979
    • 03-6439438
    • [email protected]
    כניסת סטודנטים
    © 2022 כל הזכויות שמורות המרכז הישראלי להעצמת האזרח (ע"ר) dooble