CECI
  • אודות המרכז
      אודות המרכז
    • דבר המייסד
    • צוות המרכז
    • ועד מנהל
    • פורום מומחים
    • שיתופי פעולה
    • עמיתי מחקר
    • חברי המרכז בארה”ב
    • מקורות מימון
    • רקע עלינו
    • הצהרת נגישות
  • העשייה שלנו
  • שער לידע
  • מן התקשורת
  • קולות קוראים
  • צרו קשר

הרשמה לניוזלטר

    הצעת חוק הכשרות המשפטית והאפוטרופסות (תיקון – שלילת אפוטרופסות מהורה שהורשע ברצח הורה נוסף של הקטין או של הקטין), התשפ"א-2020 של חה"כ גדעון סער (פ/2333)

    בית - EzGov - הצעת חוק הכשרות המשפטית והאפוטרופסות (תיקון – שלילת אפוטרופסות מהורה שהורשע ברצח הורה נוסף של הקטין או של הקטין), התשפ"א-2020 של חה"כ גדעון סער (פ/2333)

    ימים ספורים לפני שהתפטר מהכנסת, פעל שר הפנים והחינוך לשעבר, גדעון סער, למען שלילת אופטרופסות מהורה שהורשע ברצח. הממשלה מחליטה לקדם הצעה זו. 

    מה הוחלט?

     בהתאם לסעיף 66 בתקנון לעבודת הממשלה – לתמוך בקריאה הטרומית בהצעת חוק הכשרות המשפטית והאפוטרופסות (תיקון – שלילת אפוטרופסות מהורה שהורשע ברצח הורה נוסף של הקטין או של הקטין), התשפ"א-2020 של ח"כ גדעון סער (פ/2333) בכפוף לכך שהמשך הליכי החקיקה ייעשו בתיאום עם משרד המשפטים, משרד הבריאות ומשרד העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים.

    ימים ספורים לפני שהתפטר מהכנסת, פעל שר הפנים והחינוך לשעבר, גדעון סער, למען שלילת אופטרופסות מהורה שהורשע ברצח. הממשלה מחליטה לקדם הצעה זו. 

    תיאור ההחלטה

    תאריך פרסום:
    10/12/2020
    הממשלה ה-35
    מספר ההחלטה
    החלטה 638
    משפטים
    רווחה ושירותים חברתיים
    • ת.ד. 39080 תל אביב, מיקוד 6139002
    • 03-6438979
    • 03-6439438
    • [email protected]
    כניסת סטודנטים
    © 2022 כל הזכויות שמורות המרכז הישראלי להעצמת האזרח (ע"ר) dooble