CECI
  • אודות המרכז
      אודות המרכז
    • דבר המייסד
    • צוות המרכז
    • ועד מנהל
    • פורום מומחים
    • שיתופי פעולה
    • עמיתי מחקר
    • חברי המרכז בארה”ב
    • מקורות מימון
    • רקע עלינו
    • הצהרת נגישות
  • העשייה שלנו
  • שער לידע
  • מן התקשורת
  • קולות קוראים
  • צרו קשר

הרשמה לניוזלטר

    החלת דין רציפות על הצעת חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים (תיקון מס' 5) (איסור הפליה בשל לבישת מדי כוחות הביטחון וההצלה), התשע"ד-2014 (ה"ח הכנסת מס' 570 מיום 28.7.2014)

    בית - EzGov - החלת דין רציפות על הצעת חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים (תיקון מס' 5) (איסור הפליה בשל לבישת מדי כוחות הביטחון וההצלה), התשע"ד-2014 (ה"ח הכנסת מס' 570 מיום 28.7.2014)

    החלטת הממשלה קובעת כי יש להחיל את דין הרציפות על חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים (תיקון מס' 5) (איסור הפליה בשל לבישת מדי כוחות הביטחון וההצלה). 

    מה הוחלט?

    בהתאם לחוק רציפות הדיון בהצעות חוק, התשנ"ג-1993, להודיע לוועדת הכלכלה של הכנסת כי הממשלה מסכימה להחלת דין רציפות על הצעת חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים (תיקון מס' 5) (איסור הפליה בשל לבישת מדי כוחות הביטחון וההצלה), התשע"ד-2014 (ה"ח הכנסת מס' 570 מיום 28.7.2014).

     

    החלטת הממשלה קובעת כי יש להחיל את דין הרציפות על חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים (תיקון מס' 5) (איסור הפליה בשל לבישת מדי כוחות הביטחון וההצלה). 

    תיאור ההחלטה

    תאריך פרסום:
    30/07/2015
    הממשלה ה-34
    מספר ההחלטה
    החלטה 313
    ביטחון פנים
    מנהלתי
    תרבות וספורט
    • ת.ד. 39080 תל אביב, מיקוד 6139002
    • 03-6438979
    • 03-6439438
    • [email protected]
    כניסת סטודנטים
    © 2022 כל הזכויות שמורות המרכז הישראלי להעצמת האזרח (ע"ר) dooble