CECI
  • אודות המרכז
      אודות המרכז
    • דבר המייסד
    • צוות המרכז
    • ועד מנהל
    • פורום מומחים
    • שיתופי פעולה
    • עמיתי מחקר
    • חברי המרכז בארה”ב
    • מקורות מימון
    • רקע עלינו
    • הצהרת נגישות
  • העשייה שלנו
  • שער לידע
  • מן התקשורת
  • קולות קוראים
  • צרו קשר

הרשמה לניוזלטר

    שינוי בחלוקת התפקידים בין שרים

    בית - EzGov - שינוי בחלוקת התפקידים בין שרים

    החלטת הממשלה מאשרת למנות את ראש הממשלה בנימין נתניהו לתפקיד שר הביטחון, זאת בהמשך למילוי התפקיד על ידו מיום 18.11.2018 ורושמת  את הודעתו של ראש הממשלה כי בכוונתו להביא לאישורה של הממשלה בתוך כשבוע

    מה הוחלט?

    א.    בהתאם לסעיף 31(א) לחוק יסוד: הממשלה, למנות את ראש הממשלה בנימין נתניהו לתפקיד שר הביטחון, זאת בהמשך למילוי התפקיד על ידו מיום 18.11.2018, בהתאם לסעיף 24(ב) לחוק יסוד: הממשלה. 
    ההחלטה לפי סעיף זה תובא לאישור הכנסת.
    ב.    לרשום את הודעתו של ראש הממשלה כי בכוונתו להביא לאישורה של הממשלה בתוך כשבוע הצעה שעניינה מינוי שר עלייה וקליטה שימלא את התפקיד במקומו של ראש הממשלה, וכן בכוונתו להביא לאישור הממשלה בהקדם ולא יאוחר  ממהלך חודש ינואר 2019, הצעה שעניינה מינוי שר חוץ שיחליף את ראש הממשלה בתפקידו זה.

    החלטת הממשלה מאשרת למנות את ראש הממשלה בנימין נתניהו לתפקיד שר הביטחון, זאת בהמשך למילוי התפקיד על ידו מיום 18.11.2018 ורושמת  את הודעתו של ראש הממשלה כי בכוונתו להביא לאישורה של הממשלה בתוך כשבוע הצעה שעניינה מינוי שר עלייה וקליטה שימלא את התפקיד במקומו של ראש הממשלה, וכן בכוונתו להביא לאישור הממשלה בהקדם ולא יאוחר  ממהלך חודש ינואר 2019, הצעה שעניינה מינוי שר חוץ שיחליף את ראש הממשלה בתפקידו זה.

    תיאור ההחלטה

    תאריך פרסום:
    16/12/2018
    הממשלה ה-34
    מספר ההחלטה
    החלטה 4365
    מנהלתי
    • ת.ד. 39080 תל אביב, מיקוד 6139002
    • 03-6438979
    • 03-6439438
    • [email protected]
    כניסת סטודנטים
    © 2022 כל הזכויות שמורות המרכז הישראלי להעצמת האזרח (ע"ר) dooble