CECI
  • אודות המרכז
      אודות המרכז
    • דבר המייסד
    • צוות המרכז
    • ועד מנהל
    • פורום מומחים
    • שיתופי פעולה
    • עמיתי מחקר
    • חברי המרכז בארה”ב
    • מקורות מימון
    • רקע עלינו
    • הצהרת נגישות
  • העשייה שלנו
  • שער לידע
  • מן התקשורת
  • קולות קוראים
  • צרו קשר

הרשמה לניוזלטר

    נסיעת ראש הממשלה לגרמניה

    בית - EzGov - נסיעת ראש הממשלה לגרמניה

    הממשלה רושמת לפניה כי ראש הממשלה יצא לגרמניה, לנאום ב"ועידת מינכן" ולפגישות כלכליות ומדיניות מתאריך 15 פברואר 2018 ועד 19 פברואר 2018. ראש הממשלה מעדכן את השרים כי בתקופת היעדרו ימונה השר

    מה הוחלט?

    א.    הממשלה רושמת לפניה כי ראש הממשלה ייצא לגרמניה לנאום ב"ועידת מינכן" בנושאי ביטחון ולפגישות כלכליות ומדיניות מיום 15.2.2018 ועד יום 19.2.2018.

    ב.    ראש הממשלה מביא לידיעת השרים כי בהתאם לסעיף 6 לחוק הממשלה, התשס"א-2001 ולסעיף 31 בתקנון לעבודת הממשלה, הוא ימנה את השר אביגדור ליברמן לממלא מקום יושב ראש ועדת השרים לענייני ביטחון לאומי בעת היעדרו מן הארץ מיום 15.2.2018 ועד יום 19.2.2018.

    מ ח ל י ט י ם, בהתאם לסעיף 16 לחוק יסוד: הממשלה, לקבוע כי השר יובל שטייניץ ימלא את מקום ראש הממשלה לצורך זימון וניהול ישיבות הממשלה בעת היעדרו מן הארץ, אם יהיה צורך בכך.  
    ההחלטה התקבלה בהתאם לסעיף 19(א) בתקנון לעבודת הממשלה.

    הממשלה רושמת לפניה כי ראש הממשלה יצא לגרמניה, לנאום ב"ועידת מינכן" ולפגישות כלכליות ומדיניות מתאריך 15 פברואר 2018 ועד 19 פברואר 2018.

    ראש הממשלה מעדכן את השרים כי בתקופת היעדרו ימונה השר אביגדור ליברמן לממלא מקום יו"ר ועדת השרים לענייני ביטחון לאומי.

    כמו כן, הממשלה מאשרת את מינויו של השר יובל שטייניץ לממלא מקום ראש הממשלה לצורך זימון וניהול ישיבות הממשלה בעת היעדרותו של ראש הממשלה בתאריכים שצוינו. 

    תיאור ההחלטה

    תאריך פרסום:
    15/02/2018
    הממשלה ה-34
    מספר ההחלטה
    החלטה 3572
    מנהלתי
    • ת.ד. 39080 תל אביב, מיקוד 6139002
    • 03-6438979
    • 03-6439438
    • [email protected]
    כניסת סטודנטים
    © 2022 כל הזכויות שמורות המרכז הישראלי להעצמת האזרח (ע"ר) dooble