CECI
  • אודות המרכז
      אודות המרכז
    • דבר המייסד
    • צוות המרכז
    • ועד מנהל
    • פורום מומחים
    • שיתופי פעולה
    • עמיתי מחקר
    • חברי המרכז בארה”ב
    • מקורות מימון
    • רקע עלינו
    • הצהרת נגישות
  • העשייה שלנו
  • שער לידע
  • מן התקשורת
  • קולות קוראים
  • צרו קשר

הרשמה לניוזלטר

    הצעת חוק חסינות חברי הכנסת, זכויותיהם וחובותיהם (תיקון – חסינות בפני דין פלילי של חברי הכנסת המכהנים כחברי הממשלה), התשפ"א-2021 של חה"כ איתמר בן גביר ואחרים (פ/1294)

    בית - EzGov - הצעת חוק חסינות חברי הכנסת, זכויותיהם וחובותיהם (תיקון – חסינות בפני דין פלילי של חברי הכנסת המכהנים כחברי הממשלה), התשפ"א-2021 של חה"כ איתמר בן גביר ואחרים (פ/1294)

    בהתאם להחלטת הממשלה לפיה יש להתנגד באופן גורף להצעות חוק העולות מצד חברי האופוזיציה, ומחליטה להתנגד להצעת חוק חסינות חברי הכנסת, זכויותיהם וחובותיהם (תיקון - חסינות בפני דין פלילי של חברי הכנסת המכהנים

    מה הוחלט?

    בהתאם לסעיף 66 בתקנון לעבודת הממשלה – להתנגד להצעת חוק חסינות חברי הכנסת, זכויותיהם וחובותיהם (תיקון – חסינות בפני דין פלילי של חברי הכנסת המכהנים כחברי הממשלה), התשפ"א-2021 של חה"כ איתמר בן גביר ואחרים (פ/1294).

    בהתאם להחלטת הממשלה לפיה יש להתנגד באופן גורף להצעות חוק העולות מצד חברי האופוזיציה, ומחליטה להתנגד להצעת חוק חסינות חברי הכנסת, זכויותיהם וחובותיהם (תיקון – חסינות בפני דין פלילי של חברי הכנסת המכהנים כחברי הממשלה), התשפ"א-2021 של חה"כ איתמר בן גביר ואחרים. 

    תיאור ההחלטה

    תאריך פרסום:
    05/01/2022
    הממשלה ה-36
    מספר ההחלטה
    החלטה 931
    חקיקה, משפט ורגולציה
    מינהל ציבורי ושירות המדינה
    מנהלתי
    משפטים
    • ת.ד. 39080 תל אביב, מיקוד 6139002
    • 03-6438979
    • 03-6439438
    • [email protected]
    כניסת סטודנטים
    © 2022 כל הזכויות שמורות המרכז הישראלי להעצמת האזרח (ע"ר) dooble