CECI
  • אודות המרכז
      אודות המרכז
    • דבר המייסד
    • צוות המרכז
    • ועד מנהל
    • פורום מומחים
    • שיתופי פעולה
    • עמיתי מחקר
    • חברי המרכז בארה”ב
    • מקורות מימון
    • רקע עלינו
    • הצהרת נגישות
  • העשייה שלנו
  • שער לידע
  • מן התקשורת
  • קולות קוראים
  • צרו קשר

הרשמה לניוזלטר

    הצעת חוק זכויות מבצעים ומשדרים (תיקון – הגנה על זכויות מבצעים בגין יצירותיהם מקום המדינה), התשע"ז-2017 של חה"כ יעקב פרי ואחרים (פ/3655)

    בית - EzGov - הצעת חוק זכויות מבצעים ומשדרים (תיקון – הגנה על זכויות מבצעים בגין יצירותיהם מקום המדינה), התשע"ז-2017 של חה"כ יעקב פרי ואחרים (פ/3655)

    החלטת ועדת שרים לענייני חקיקה היא להתנגד לתיקון לחוק זכויות מבצעים ומשדרים (הגנה על זכויות מבצעים בגין יצירותיהם מקום המדינה) של ח"כ יעקב פרי ואחרים.

    מה הוחלט?

    בהתאם לסעיף 66 בתקנון לעבודת הממשלה – להתנגד להצעת חוק זכויות מבצעים ומשדרים (תיקון – הגנה על זכויות מבצעים בגין יצירותיהם מקום המדינה), התשע"ז-2017 של ח"כ יעקב פרי ואחרים (פ/3655).

     

    החלטת ועדת שרים לענייני חקיקה היא להתנגד לתיקון לחוק זכויות מבצעים ומשדרים (הגנה על זכויות מבצעים בגין יצירותיהם מקום המדינה) של ח"כ יעקב פרי ואחרים.

    תיאור ההחלטה

    תאריך פרסום:
    26/02/2017
    הממשלה ה-34
    מספר ההחלטה
    החלטה 2504
    חקיקה, משפט ורגולציה
    • ת.ד. 39080 תל אביב, מיקוד 6139002
    • 03-6438979
    • 03-6439438
    • [email protected]
    כניסת סטודנטים
    © 2022 כל הזכויות שמורות המרכז הישראלי להעצמת האזרח (ע"ר) dooble